Crişul Chişineu Criş intră în linie dreaptă, pe semicerc

Crişul Chişineu Criş intră în linie dreaptă, pe semicerc
0 comments, 28/02/2019, by , in Handbal, Ultimele stiri

Divizionara secundă de handbal Crişul Chişineu Criş revine, după aproape o lună de pauză, în campionat, unde mai sunt de disputat cinci etape din sezonul regulat. În wekeend se dă startul returului 2 din seria D a Diviziei A, cu arădencele primind vizita celor de la CSU Oradea. Se joacă duminică, ora 17, în Polivalenta arădeană, iar Crişul – a doua în serie, cu 28 de puncte – porneşte din postură de mare favorită, adversara ei clasându-se abia pe 5, cu 15 puncte.

Totuşi, fetele pregătite de Sebastian Tudor trebuie să fie atente la bihorence, învingătoare în ultimul meci direct de pe 13 ianuarie, 34-31 la Oradea. În celelalte două dispute stagionale directe, Crişul s-a impus clar, cu 33-25 pe Criş şi 33-26, la Arad.

Echipa arădeană a trecut peste dezamăgirea eliminării din „16-mile” de finală ale Cupei României, ratând astfel şansa de a aduce la Arad o echipă de Liga Florilor, iar acum se concentrează doar pe treaba din liga secundă şi pe proximul turneu semifinal, principalul obiectiv al sezonului.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *