Crişul are derby vestic pe semicercul ligii secunde

Crişul are derby vestic pe semicercul ligii secunde
0 comments, 24/01/2019, by , in Handbal, Ultimele stiri

Handbalistele de la Crişul Chişineu Criş au meci important duminică, cu începere de la ora 15, în Polivalenta arădeană, confruntare contând pentru etapa a 13-a din seria D a ligii secunde. La Arad soseşte a treia clasată, CSU Reşiţa, echipă aflată la trei lungimi în spatele formaţiei pregătite de Sebastian Tudor, iar rezultatul derby-ului e esenţial în lupta pentru locul 2.

În prima parte a campionatului au rezultat două meciuri extrem de strânse, dar cu avantaj al meciurilor directe de partea Crişului, învingătoare acasă cu 30-29, pentru ca în retur, la Reşiţa, să fie 29-29. Se anunţă şi de această dată echilibru şi un meci disputat, pe care arădencele şi-l doresc câştigat, în tentativa de a se califica la turneul semifinal.

Calificată şi în „16-mile” de finală din Cupa României, unde va întâlni pe 17 februarie o altă divizionară secundă, FC Argeş, Crişul traversează o stagiune reuşită, iar finalizarea sălii de sport din Chişineu Criş se vrea a coincide, în câţiva ani, cu o promovare istorică a echipei în Liga Florilor, primul eşalon al ţării.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *