Continuitate la CSM Arad

Continuitate la CSM Arad

       

        Mezinele tenisului de masă arădean calcă tot mai apăsat pe urmele Danielei Dodean, atât Bernadett Balint cât şi Bianca Crişan legitimate la CSM Arad având prestaţii excelente la competiţii de anvergură.

        Tânăra tenismenă arădeană Bernadett Balint a fost prezentă recent la Openul de junioare al Germaniei unde s-a remarcat atât în proba de simplu, unde a avansat până în şaisprezecimile de finală, fiind eliminată de prima favorită, cât şi la dublu, unde alături de Roxana Istrate a urcat până în sferturile concursului.

        Talentata jucătoare arădeană se află în cantonament, la Bucureşti, acolo unde pregăteşte participarea la Campionatele Mondiale din Bahrain, programate la mijlocul acestei luni.

           O altă  speranţă a tenisului de masă arădean, Bianca Crişan, a participat la Openul de cadete al Slovaciei, unde a obţinut rezultate foarte bune. Ea a cucerit, alături de naţionala României, medalia de aur în proba pe echipe (3-1 în finala cu Germania) şi bronzul în proba de dublu, unde a făcut pereche cu bistriţeanca Andreea Clapa. Multiplă medaliată în competiţiile interne, dar şi în openuri internaţionale, Bianca are ca obiectiv pentru anul viitor cel puţin o medalie la Campionatele Europene.

        Ultima competiţie de anvergură din acest an, atât pentru Detti, cât şi pentru Bianca, este Cupa României, competiţie rezervată atât cadetelor cât şi junioarelor.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *