Continuă seria jocurilor amicale, cu antrenorul în teren

Continuă seria jocurilor amicale, cu antrenorul în teren

La Felnac, Progresul Pecica a întrecut-o pe formația locală, Victoria, cu scorul de 3-1, într-o nouă partidă din seria jocurilor de verificare dinaintea începerii competițiilor din ligile inferioare.

A fost un joc util, în care am rulat tot lotul. Încă nu avem prospețime la doar două săptămâni de antrenamente, dar suntem pe drumul cel bun. Am intrat și în teren, este destul de greu să fiu și antrenor și jucător. Din teren nu se vede jocul la fel ca de pe marginea terenului, dar mă ajută mult Ioan Bănățan, de la centrul de copii al clubului nostru”, a declarat Bogdan Bozian, încântat de terenul bun de la Felnac.

Bozian a început acest meci în formula Zamfir – Moraru, Dolga, Wild, T. Bodri – Arsene, Oancia – Onișor, Bozian, Borcea – Gruia, pe parcurs utilizându-i și pe ceilalți jucători pe care i-a avut la dispoziție. Golurile pecicanilor au fost înscrise de Gruia, Mitre și Răchită, iar pentru echipa antrenată de Lucian Ciba a marcat Băd, deschizând scorul.

De la începerea perioadei de pregătiri, Progresul a mai susținut o partidă de verificare, pierdută cu scorul de 2-0 în fața celor de la Dumbrăvița. Urmează mâine amicalul cu Unirea Sântana și sâmbătă partida cu timișenii de la Unirea Tomnatic.

 

 

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.