Ciocan, între polemici şi revenirea pe teren

Ciocan, între polemici şi revenirea pe teren
0 comments, 08/07/2013, by , in Baschet, Ultimele stiri

Contactată telefonic pentru a explica plecarea sa de la Arad, chiar înaintea finalului de campionat, Cristina Acea Ciocan a declarat: „Am plecat de acolo pentru că era cineva în echipă care dădea din vestiar la conducere şi preşedintele le spunea la cele „pedepsite” că de la mine ştie. Ulterior, am aflat că postul acesta, de antrenor secund, era pentru altcineva, şi eu făcându-mi treaba, cu scouting-uri şi tradus, am deranjat”, a spus pentru totalbaschet.ro fosta jucătoare a ICIM-ului, care arată cu degetul şi spre un articol din presa arădeană:

Un ziarist care scrie orice i se spune a declarat că eu aş fi vândut schemele Aradului la Târgovişte. Şi dacă era ceva de vândut, nu prea aveam ce. Jucătoarele de la Arad nu mai executau nici o schemă din cele impuse de antrenor. Pe finalul campionatului stăteau după antrenamente şi făceau schemele lor. Adică alte scheme, de care noi, staff-ul, nici nu ştiam!”, a mai declarat Ciocan, care şi-a dat demisia din funcţia de antrenor secund. Replica vine din partea preşedintelui Univ.Goldiş ICIM, Marcel Urban:

Ciocan nu are nicio răzbunare faţă de noi. Îşi fabrică scenarii, pentru a-şi crea apoi avantaje. Nu îi contest valoarea ca jucătoare, dar caracterul său lasă de dorit, nu degeaba a sărit de la o echipă la alta. Din punctul meu de vedere este un caz închis. Din declaraţiile ei,  foarte puţine lucruri sunt adevărate, dar nu vreau să mai intru în polemici.”

Anul trecut, Ciocan îşi anunţa retragerea de pe teren, dar între timp s-a răzgândit şi este aproape de a semna cu o echipă din Liga Naţională. „De jucat o mai poate face, dar în nici un caz la nivelul de acum câţiva ani”, spune Urban.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *