Cei mai buni sportivi în 2014, în viziunea DJST Arad

Cei mai buni sportivi în 2014, în viziunea DJST Arad

În sala mare a Consiliului Judeţean Arad s-a desfăşurat astăzi a doua ediţie a Galei Sportivilor Arădeni. Precedat de un frumos program de colinde, evenimentul a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, cu sprijinul şi colaborarea Consiliului Judeţean. Au jucat rolul gazdelor preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu şi directorul DJST Arad, Dan Cuedan, care i-a avut invitaţi speciali pe Marin Lupaş, consilier local şi omul de care se leagă o frumoasă perioadă din istoria UTA-ei şi Paul Barta, inspector de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Formatul de premiere a fost împărţit pe cinci categorii. Premiile de recunoaştere le-au revenit gimnastei arădene Olivia Cîmpian de la CNS Cetate Deva, tandemului Adrian Holhoş şi Moisă Abrudan, componenţi ai echipei de volei pe plajă de la CS Fan Arad şi jucătoarei de tenis de masă Daniela Dodean, de la CSM Arad.

Premii pentru copii şi juniori

La categoria copii şi juniori, au fost recompensaţi: gimnastele Sonia Ichim, Daria Berar, Iulia Berar, Cristina Vesa, Iana Lupşa, toate de la CSM Arad, cicliştii Alexadru Hritcu, Ciprian Ursuleac, ambii de la CS Voinţa, halterofilii Sebastian Călugăreanu, Luciana Condurache şi Adelina Vizitiu, toţi de la CSM Arad, judoka David Nagy de la CSM Arad, luptătorul Alexandru Petrovici, de la LPS Arad, înotătorul Patrik Kugelman, de la CSM Arad şi pistolarul Graţian Vrăbieş, de la CSM Arad.

Nu au fost uitate nici speranţele

La categoria tinere speranţe au fost premiaţi: pistolarul Casian Codrean de la CSM Arad, şahistul Bogdan David, de la Şah Club Vados, atleţii Raul Rusu şi Andrei Gag, ambii de la CSM Arad, judoka Casandra Rusniac, de la CSM Arad şi Luca Kunszabo, legitimat la LPS Arad şi halterofilul Adrian Lingurar, de la CSM Arad. La categoria speranţe europene s-au ales cu premii: luptătorul Mihai Mihuţ de la CS Astra Arad, atleta Mădălina Florea de la CSU Aurel Vlaicu Arad şi înotătorii Gabriel Sonoc şi Alexandru Fărcuţiu, ambii de la LPS Arad.

Vizitiu, Balint şi Petruse, cei mai buni

Cei mai buni sportivi ai Aradului pe 2014, în viziunea DJST Arad sunt: halterofilul Florin Vizitiu, desemnat cel mai bun sportiv la sporturi olimpice, jucătoarea de tenis de masă Bernadett Balint, cea mai bună sportivă la sporturi olimpice, ambii de la CSM Arad şi gimnastul de aerobic Marius Petruse, de la CSU Aurel Vlaicu Arad, cel mai bun sportiv al anului la sporturi neolimpice. Festivitatea de premiere s-a încheiat cu acordarea de diplome pentru o serie de antrenori cu rezultate notabile în acest an.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *