Casian Codrean pregăteşte Europenele, la Munchen şi Haga

Casian Codrean pregăteşte Europenele, la Munchen şi Haga

Pistolarul Casian Codrean, legitimat la CSM Arad, începe în forţă noul sezon. Component al lotului olimpic de tineret al României, sportivul pregătit de Gheorghe Pop a participat la două puternice concursuri internaţionale. În primul, cel de la Munchen (Germania), Codrean s-a clasat pe locul 15, cu 571 de puncte, iar la competiţia Intershoot de la Haga (Olanda), a urcat pe podium, clasându-se pe locul trei. Pistolarul arădean a concurat la juniori, în proba de pistol aer comprimat.
E abia în primul an de juniorat, deci are timp suficient să muncească, pentru a ajunge la acel nivel pe care ni-l dorim cu toţii. Cu 571 de puncte s-ar fi calificat în finala Europenelor, aşa cum s-a tras la ediţia trecută, deci e o cifră bună. Dacă va fi serios şi va munci cum trebuie, rezultatele nu au cum să nu apară”, spune “Puşa” Mihalache, director al CSM Arad.
În numele conducerii clubului, se aduc mulţumiri, pentru înţelegere şi sprijinul acordat, Colegiului Economic Arad, unde învaţă sportivul. Codrean pregăteşte finala Campionatului Naţional, programată în perioada 11-18 februarie, la Bucureşti, dar mai ales Europenele de la Maribor (Slovenia), din luna martie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *