An bun pentru Box Club Pecica!

An bun pentru Box Club Pecica!

Box Club Pecica şi-a îmbogăţit palmaresul în 2011, cu nu mai puţin de 13 medalii, obţinute în competiţii de anvergură la nivel naţional , în competiţiile de juniori, tineret şi seniori.
Toate acestea au fost complectate şi de participarea la competiţii internaţionale, printre acestea numărându-se campionate europene sau campionate mondiale, pugilişti  ai clubului fiind selecţionaţi în loturile naţionale.
Sunt doar câteva repere ale unui an de criză, considerat bun de preşedintele clubului, Adolf Ivanovici.

     “Consider că 2011 a fost un an bun pentru Box Club Pecica, având în vedere faptul că a fost un an de criză. Pugiliştii noştrii au reuşit să aducă în vitrina clubului nu mai puţin de 13 medalii, sper să fie un număr cu noroc. De asemenea o serie de sportivi, printre care Cristofor, Caşlarov, Leucean, au fost selecţionaţi în lotul naţional, cu care au reprezentat România în competiţiile internaţionale.Sper şi am toată convingerea că boxul la Pecica va avea continuitate, o serie de copii cu vârste destul de fragede au păşit în sala de box, în dorinţa de a practica sportul cu mănuşi”.a declarat Adolf Ivanovici, preşedintele Box Club Pecica.

Sportivii pregătiţi de acesta au fost premiaţi în cadrul unei festivităţi la care au fost prezenţi alături de sportivi şi familiile acestora, Petru Antal, primar al oraşului Pecica şi Miodrag Stanoiov, viceprimar al aceleiaşi localităţi, doi oameni apropiaţi sportului.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *