Bosniaca Deura se desparte prematur de FCC ICIM

Bosniaca Deura se desparte prematur de FCC ICIM
0 comments, 29/01/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM și jucătoarea Milica Deura au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunţă site-ul clubului. Bosniaca a sosit la Arad la mijlocul lunii decembrie a anului trecut şi a evoluat pentru echipa lui Medvedj în doar şase partide, cea mai bună prestaţie a sa fiind consemnată, paradoxal, chiar în ultimul joc, de la Satu Mare, când a reuşit 17 puncte, 7 recuperări şi 7 pase decisise, pentru un indice de eficienţă 23!

“Decizia renunțării la sportiva originară din Bosnia și Herțegovina se leagă strict de dorința expresă a acesteia. Datorită unor probleme personale și de neadaptare cu echipa arădenă, Deura nu va mai face parte din lotul pregătit de sârbul Miljan Medvedj. Clubul a luat act de decizia sportivei și întărește ideea că nu poate scoate randamentul maxim de la o jucătoare care nu e cu gândul la performanţă”, se mai menţionează în comunicatul ICIM-ului.

Milica Deura a evoluat în 6 partide oficiale în maieul galben-albastru, în actualul sezon. A strâns medii pe meci de 10.2 puncte, 3.0 recuperări, 2.3 pase decisive cu un indice de 10.3 la eficiență pentru o medie de 26.58 minute petrecute pe parchet. Deura e a treia stranieră la care renunţă oficialii ICIM-ului, după americancele Harrison, înlocuită chiar de bosniacă şi Burdgess.

Singurele jucătoare străine care au rezistat până acum în lotul echipei arădene, de la începutul actualei stagiuni, sunt sârboaica Hadzovic şi bosniaca Dzombeta, între timp sosind la Arad şi americanca Destiny Williams.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *