Bonus și miză: care este capcana?

Bonus și miză: care este capcana?
0 comments, 22/06/2021, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Probabil că ați auzit de fenomenul bonusurilor de cazinou. De obicei, acestea sunt oferite de cazinourile online jucătorilor noi și chiar și celor mai fideli. De obicei, acestea sunt oferite sub formă de fonduri sau oferă rotiri gratuite, creditate la un depozit pentru anumite acțiuni – cel mai adesea pentru efectuarea unei depuneri. Dar nu poți retrage acest bonus atât de ușor: trebuie să îndeplinești o anumită condiție – pariul. În principiu, are sens – dacă darul ar putea fi retras, unii întreprinzători (și cu siguranță nu singuri) ar crea pur și simplu conturi și ar retrage bani, falimentând cazinoul. Dar ce este Wager, care sunt subtilitățile pariului său – despre asta vom vorbi mai jos.

Ce este un Wager?

Este numărul de pariuri pe care trebuie să le pariați pentru a vă putea retrage câștigurile. Valoarea pariului este indicată printr-un număr absolut. Aceste cifre sunt întotdeauna specificate în oferta de bonus a cazinoului, dar uneori pur și simplu pot să nu atragă atenția, fiind date la sfârșitul textului cu litere mici și altele asemenea – o stratagemă tipică de marketing, care nu disprețuiesc nici măcar distinsa instituție.

Deci, imaginați-vă că un cazinou oferă un bonus de 100% din suma depusă. De exemplu, depuneți 100 de euro și primiți imediat alți 100. Dar apoi observați că bonusul este oferit cu un pariu de 50. Asta înseamnă că trebuie să pariați 5.000 de euro pentru a retrage suta de euro din bonus! Bineînțeles, probabilitatea ca în timpul pariului să câștigi este destul de mare. Și, bineînțeles, toți banii pe care îi câștigi vor intra în depozitul tău. Dar bonusul va fi disponibil doar dacă îndeplinești condițiile și dacă poți paria toți cei 200 de euro.

Care este scopul acestui lucru?

În primul rând, aceasta este o luptă menționată împotriva vânătorilor de bonusuri: în trecut, condițiile de pariere nu existau, așa că bonusul putea fi retras cu ușurință. Acum, acest “magazin” este închis, iar atracția generozității nemaivăzute este redusă. Dar principalul lucru, desigur, este marketingul, un pariu minim ar fi suficient pentru a se proteja împotriva vânătorilor de bonusuri. Ștacheta ridicată este menită să mențină atenția jucătorului asupra cazinoului și să facă ca vizitele lor pe site să fie regulate.

În plus, unul dintre obiective este de a crește popularitatea unui anumit slot machine. La urma urmei, de multe ori se poate paria doar pe anumite sloturi pentru o anumită perioadă de timp. Cu toate acestea, sumele mari ale pariului ar trebui să fie alarmante: cazinoul, conducând un joc corect, nu va stabili un nivel atât de ridicat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *