Bogdan Bulj revine pe banca tehnică a ICIM-ului

Bogdan Bulj revine pe banca tehnică a ICIM-ului
0 comments, 04/02/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Bogdan Bulj a fost numit, din nou, în funcția de antrenor principal al echipei FCC ICIM Arad până la finalul sezonului actual.

Tehnicianul sârb iși va începe astfel cel de-al 2-lea mandat pe banca echipei arădene, fără victorie după turul grupei roşii a Ligii Naţionale de baschet. În precedentul mandat, a doua parte a sezonului 2016-2017 și în sezonul 2017-2018, Bulj nu a avut rezultate deosebite, cu atât mai surprinzătoare decizia conducerii clubului. Sârbul s-a despărţit de ICIM la finalul stagiunii trecute, iar cel mai bun rezultat al său la cârma galben-albastrelor a fost semifinala de Cupa României.

Bulj îl înlocuieşte pe banca tehnică pe conaţionalul Miljan Medvedj, care şi-a dat demisia sâmbătă, după ruşinoasa înfrângere de la Constanţa. Următorul meci al ICIM-ului e vineri, la Târgovişte, cu rivala CSM, prilej pentru antrenorul sârb de a redebuta la Arad cu o victorie.

Din această săptămână, e aşteptată la antrenamente şi americanca Chelsey Lee, transfer anunţat de FCC ICIM încă de la sfârşitul săptămânii trecute. (foto: baschetarad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *