Bilete virtuale la meciul anului! „Să umplem stadionul la UTA – Rapid”

Bilete virtuale la meciul anului! „Să umplem stadionul la UTA – Rapid”

UTA anunţă că pune în vânzare bilete virtuale pentru ceea ce se poate chema meciul anului. Cu un rezultat pozitiv, duminică, în faţa Rapidului, UTA ar promova matematic în Liga 1, iar interesul pentru acest meci se anunţă foarte mare. Iată comunicatul clubului, cu privire la punerea în vânzare a biletelor:

„La meciul cu Petrolul, stadionul Motorul a fost aproape ”plin”, din punct de vedere al biletelor virtuale vândute. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și vă chemăm alături de UTA pentru meciul cu Rapid, când dorința echipei e să știe că ar avea stadionul umplut la capacitate maximă! Clubul anunță că s-au pus în vânzare online bilete virtuale pentru meciul UTA – Rapid, programat duminică, 26 iulie, de la ora 18:15. Biletele pot fi cumpărate accesând următoarea adresă: https://uta.iabilet.ro/

Biletele sunt disponibile și fizic, la sediul clubului de azi până vineri între orele 10:00 – 15:00, și sâmbătă, de la 10:00 la 14:00. De asemenea, se găsesc și la parteneri din toată țara – Flanco, Rompetrol, Muzica Store, IQ Box sau Perfect Tour. Prețul unui bilet este 10 lei”, anunţă clubul UTA.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *