Bilanț negativ la triunghiularul din Italia

Bilanț negativ la triunghiularul din Italia
0 comments, 03/08/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a încheiat fără victorie triunghiularul de aseară, din Italia. În primul meci disputat (două reprize a câte 30 de minute), împotriva grecilor de la Panetolikos, Roland Nagy a început în formula: Miron – Covaci, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Andor – Man, Rus. Grecii au controlat amicalul, deschizând scorul după 12 minute prin Paulo Marcos, pentru ca peste alte zece minute să se facă 2-0, odată cu reuşita lui Markovski.

În minutul 28 era deja 3-0, gol marcat de Warda. UTA a înscris golul de onoare la zece minute după reluare, atunci când Chindriş a transformat cu precizie penalty-ul scos de Strătilă. Spre final, UTA a fost periculoasă prin Curtuiuş şi Copil, introduşi pe teren în minutul 47, dar scorul a rămas neschimbat, 3-1 în favoarea elenilor.

Roli Nagy a modificat liniile pentru al doilea meci al serii cel cu SSD Jesina, echipă de Serie D. Mara – Costin, Iuga, Filaret, Copaci, Drăghiceanu (junior de la Ceahlăul Piatra Neamț, în probe), Tănase, Copil, Man (Stahl) – Petre, Curtuiuș au jucat pentru UTA.

Arădenii au controlat meciul, trimiţând de trei ori în bară, cei mai periculoşi dovedindu-se Costin, Copil şi Curtuiuş. După 45 de minute s-a terminat 0-0, iar UTA a încheiat fără victorie triunghiularul. La sfârșit, Dumitru Copil a primit, în numele echipei, un trofeu din partea organizatorilor.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.