Bilanţ de opt medalii pentru înotătorii CSM-ului, la Naţionale

Bilanţ de opt medalii pentru înotătorii CSM-ului, la Naţionale

Campionatul Naţional de înot de la Bacău s-a încheiat duminică, iar înotătorii de la CSM Arad au mai obţinut alte rezultate notabile: Andreeea Popescu este noua campioană naţionala de juniori a României la proba de 200 metri bras, iar Patrick Kugelman a obtinut medalia de bronz la juniori, în proba de 200 metri bras. Cu acest rezultat, Andreea a mai obţinut titlul de vicecampioană naţională la tineret şi locul 4 la senioare.

Bilanţul obţinut de înotătorii CSM Arad la această ediţie a Campionatului Naţional de seniori, tineret si juniori este de 8 medalii:
– locul 1 – doua clasari:
– Popescu Andreea – 100m bras – categoria junioare; 200m bras – junioare;
– locul 2 – 5 clasari:
– Popescu Andreea – 100m bras – categoria tineret si in proba 200m bras – categoria tineret si in proba de 50 m bras categoria junioare;
– Sarac Ionut – locul 2 in proba de 50m si 100m bras – categoria seniori;
– locul 3 – 1 clasare:
– Kugelman Patrik in proba de 200m bras juniori;

La această ediţie au participat 385 de înotători care au reprezentat 60 de cluburi sportive. Este de remarcat că sportiva junioară Popescu Andreea s-a clasat pe locul 4 la categoria senioare în probele de 100 metri şi 200 metri bras.

Sărac Ionuţ este student al Facultătii de Educaţie Fizică si Sport din cadrul Universităţii Aurel Vlaicu din Arad şi va reprezenta Universitatea, tot la Bacău, la Campionatul Naţional Universitar de înot, programat în perioada 12-13 aprilie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *