„Bătrâna Doamnă” ratează apropierea de play-off, după ratările lui Miculescu CSU Craiova – UTA 0-0

„Bătrâna Doamnă” ratează apropierea de play-off, după ratările lui Miculescu CSU Craiova – UTA 0-0

Miculescu a dat cu piciorul la trei puncte mari pentru UTA în Bănie. Mijlocașul internațional Under 21 a irosit cel puțin cinci ocazii mari în meciul din etapa #20, astfel că arădenii au obținut încă o remiză albă, a șasea fără goluri în actuala stagiune. Continuă seria meciurilor fără victorie pentru „Bătrâna Doamnă”, care ajunge la șapte partide consecutive în care nu a cunoscut gustul succesului și în care a înscris o singură dată.

 

Meciul a început cu o dominare a oltenilor în primul sfert de oră, fără pericol la poarta lui Iacob. Arădenii răspund printr-o fază cursivă, un contratatac pornit de la Vukcevic, continuat de Ubbink până la Dangubic, centrarea croatului fiind prea lungă pentru Miculescu (20). Avea să fie meciul ratărilor pentru under-ul utist.

După ce Câmpanu a încălzit atmosfera cu un trasor peste buturile lui Iacob, Miculescu a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului. Mai întâi a șutat în blocaj, din partea dreaptă a careului mic în blocaj (27), după lobul de efect al lui Dangubic, apoi a trimis cu capul pe lângă, din centrarea lui Vukcevic de pe dreapta. Pirueta lui Koljic (43) a avut ca finalitate un șut pe lângă țintă, apoi Dangubic a ales soluția cea mai puțin inspirată în finalul primei părți.

Pauza a adus pe teren aceleași echipe, cu oltenii dezorientați și arădenii mai lucizi. Benga l-a remarcat pe portarul Lazăr (47), iar Batha a trimis în plopi (56). UTA pune accentul pe atac și terenul bun este un aliat pentru roș-albi, fapt subliniat de Laszlo Balint după meciul anost de pe teren propriu cu FC Botoșani. Însă tânărul Miculescu ratează ocazie după ocazie, din toate pozițiile (71, 74, 90). Între ele, Ivan a greșit ținta, într-un meci în care gazdele nu au trimis nici un șut pe spațiul porții lui Iacob, iar Hora a fost eliminat în prelungiri și va rata meciul de vineri, de la Voluntari, ultimul pentru bianco-rossi din acest an.

Bogdan Cioara

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.