Balint trage semnalul de alarmă, după amicalul cu juniorii

Balint trage semnalul de alarmă, după amicalul cu juniorii

UTA a avut parte de un sfârșit de săptămână fără meci oficial, după ce FRF a certificat retragerea Sportului Snagov, echipă în fieful căreia arădenii ar fi trebuit să fie azi. Ciclul săptămânal a fost încheiat cu meciul amical disputat în compania juniorilor U19, scor 4-2 (Jebari 2, Buhăcianu, Oroian), meci la finalul căruia Gyuszi Balint a transmis că și-ar fi dorit să vadă altceva de la elevii săi.

”Din fericire am avut weekend fără meci oficial, pentru că, dacă aveam meci oficial, la modul în care ne-am prezentat astăzi, probabil că am fi plâns după. E un semnal clar că suferim încă la mentalitate, sunt foarte nemulțumit de cum am arătat în multe momente. E un semnal de alarmă că trebuie să rămânem concentrați indiferent de ce se întâmplă mai departe cu rezultatele celorlalte contracandidate. Din păcate, astăzi am arătat rău și este evidența că de cele mai multe ori diferența de valoare este anulată de atitudine și determinare”, a subliniat antrenorul principal al roș-albilor.

Tomozei și Ursu au fost nevoiți să plece mai repede la vestiare după contacte cu adversarii și se speră că nu e nimic grav în cazul lor. ”Sunt niște lovituri la amândoi. Îi felicit pe cei de la Under 19 că au jucat cu atitudinea și determinarea asta, dar, din păcate, nu am fi avut nevoie de astfel de evenimente. Sper să nu fie nimic serios la cei doi”, a spus Laszlo Balint, care s-a referit și la ceilalți absenți ai jocului de azi: ”Hrezdac s-a resimțit după antrenamentul de joi și, din păcate, se pare că va fi nevoit să rămână pe margine o perioadă mai lungă. Bustea are o problemă medicală după meciul cu Ripensia, iar Iacob a avut dureri de spate după antrenamentele acestei săptămâni și am considerat că e mai bine să îl menajăm”.

uta-arad.ro

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *