Balint savurează prima performanţă, ca şi antrenor: “Am scris o filă importantă din istoria UTA-ei”

Balint savurează prima performanţă, ca şi antrenor: “Am scris o filă importantă din istoria UTA-ei”

Înlăcrimat şi emoţionat la maxim după o primă performanţă notabilă a carierei de antrenor, promovarea în Liga 1 cu UTA, Laszlo Balint le dedică acest moment special soţiei şi băiatului. Familia i-a fost mereu alături lui Gyuszi, iar acum au fost lacrimi de fericire, după ce la finalul partidei cu Rapid, ultima de pe teren propriu din play-off, a fost o uşoară dezamăgire. Cu cât a fost însă mai greu, cu atât a fost mai frumos…

„În primul rând vreau să le mulțumesc celor două persoane extrem de importante în viața mea, soția mea, Claudia și fiului meu, Eric. Medalia asta este pentru ei, știu cât de mult m-au susținut și cât de mult au suferit alături de mine. Tocmai de aceea, le mulțumesc că sunt în viața mea și sper să trăim cât mai multe momente de acest gen în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat”, a spus la microfonul DigiSport tehnicianul arădenilor.

Nimic nu se comparā cu bucuria câștigării unui trofeu! Mai ales când această clipă vine după un an incredibil de greu, care va rămâne în istorie din multe puncte de vedere. Băieții merită toate aprecierile! Cu momente bune, mai puțin bune, depășind dificultăți și suferințe care ne-au adus lacrimi în suflete, au demonstrat că își merită cu prisosință medaliile de campioni! Le mulțumesc pentru că mi-au „îmbrățișat” nebunia, azi s-a scris o filă importantă din istoria clubului UTA Arad! Multumesc colegilor din staff-ul tehnic!  Incheiem un an de muncă plin de foarte multe obstacole si dificultăți, însă marea provocare abia acum vine.

Medalia mea de campion este pentru familia mea, Claudia şi Eric, baiatul meu, sunteti centrul universului meu si vă multumesc pentru tot! Cât despre Apostu Bogdan…E un nebun care visează frumos! E omul care mi-a dat mereu echilibru, omul plin de energie pozitivă, cel care, pe lângă suportul moral si munca depusă, a investit si foarte mult suflet in tot ceea ce s-a intamplat la UTA in ultimul an. Le sunt recunoscător miilor de suporteri care ne-au susținut, ne-au incurajat si ne-au trimis mereu caldura lor! Stadionul e trist fără voi, sunt convins că noul Francisc Neuman va „arde” în clipa în care contextul social va permite prezența voastră în tribune!”, a scris Balint pe pagina sa de facebook.

UTA a încheiat play-off-ul Ligii 2 pe locul 1, cu 30 de puncte, și a promovat în Liga 1. Pe locul 2 s-a situat Campionii FC Argeș, cu 27 de puncte, promovată și ea în elită. CS Mioveni, tot cu 27 de puncte, dar care a beneficiat de rotunjire, merge la barajul de promovare. Pe ultimele trei locuri s-au situat Turris Oltul Turnu Măgurele (26 puncte), Petrolul Ploiești și Rapid, ambele cu câte 25 de puncte, însă giuleștenii au benegiciat de rotunjire.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *