Aradul fotbalistic dă două campioane în sezonul regulat al Ligii Elitelor U15

Aradul fotbalistic dă două campioane în sezonul regulat al Ligii Elitelor U15

Academia UTA a învins de două ori în etapa din weekend-ul recent încheiat, în Liga Elitelor, dar a și pierdut clar contra Universității Craiova. Pentru UTA U19 au evoluat și Roșca, Sarkozi, Cibi, Pop și Mercioiu, jucători din circuitul echipei mari, ultimul marcând și un gol.

Liga Elitelor U19 (play-out ): LPS Bihorul Oradea – UTA 0-3

Pe stadionul „Tineretului” din Oradea, Academia UTA a trecut cu 3-0 de LPS Bihorul, în etapa a șasea a play-out-ului Ligii Elitelor U19. Mercioiu (foto)a fost cel care a deschis tabela în minutul 20, din lovitură de la unsprezece metri. 1-0 pentru arădeni a fost scorul la pauză. În repriza secundă, Andreiaș și Bokse au făcut 3-0. Sandu Gaica și Adi Ungur au trimis în teren următorea formație: Roșca – Sarkozi, Bota, Roșu, Bokșe, Pop, Cibi, Bulza, Popa, Andreiaș, Mercioiu. Au mai jucat: Hrincescu, Iurasciuc, Covaci, Kis, Călin. Duminică, de la ora 12, UTA U19 are derby cu Politehnica Timișoara.

Liga Elitelor U17 (play-off ): Univesitatea Craiova – UTA 6-1

În play-off-ul Ligii Elitelor U17, arădenii au pierdut cu 6-1 (4-0 la pauză) la Craiova în fața Universității. Deși scorul este unul dur, gazdelor le-a intrat aproape tot, în schimb ce „roș-albii” s-au jucat cu ocaziile și au ratat din toate pozițiile. Singurul gol înscris de UTA a purtat semnătura lui Adelin Nica. Malița – Hara, Joldea, Hordescu, Olăroiu, Ristin, Funkenhauzer, Buză, Blaga, Nica, Bădău a fost primul „unsprezece” aliniat de Marius Ciubăncan. Acesta i-a mai introdus pe parcurs și pe: Temian, Petrico și Mitu Duminică, de la ora 14, UTA U17 primește vizita liderului Universitatea Cluj.

Liga Elitelor U16 (play-out): LPS Banatul Timișoara – UTA 1-6

Lideri în play-utului-ul Ligii Elitelor U16, elevii lui Sorin Botiș și Sebastian Huțan s-au deplasat pe terenul „lanternei roșii” a campionatului, LPS Banatul Timișoara. arădenii au învins cu6-1, grație reușitelor lui Curtuiuș, Aslău și a „dublelor” semnate de Busu și Neaga. UTA a început meciul cu Egeto – Maghiar, Murgu, Roman, Roșu, Aslău, Bercea, Curtuiuș, Busu, Neaga, Mercea. Etapa viitoare, UTA U16 are meci în deplasare la vecina de clasament, Academia de Fotbal Viitorul Cluj.

UTA 2008 şi Atletico 2007 şi-au câştigat seriile şi merg în faza zonală

Aradul dă două campioane ale sezonului regular în Liga Elitelor U15: Atletico în seria a 12-a şi UTA 2008 în seria a 10-a.

Liga Elitelor U15 (seria a 10-a): CSM Reșița – UTA 2008  0-4: utiştii au câştigat în ultima etapă în Valea Domanului, impunându-se cu 4-0 (1-0), după reușitele semnate Iancu, Țăroi, Cismaș și Leș. UTA 2008 a început meciul cu Pop – Vereș, Ancateu, Ene, Dolga, Păduraru, Corchiș, Iancu, Țaroi, Burcă, Leca, pe parcurs mai intrând pe teren Cismaș, Ronai, Glevan, Hodosan și Leș. Rezultat notabil, având în vedere că UTA 2008 a participat într-un campionat de jucători născuți în 2007.

Liga Elitelor U15 (seria a 12-a): Atletico 2007 – Luceafărul Oradea 9-0: „galben-negrii” au terminat cu punctaj maxim și un golaveraj zdrobitor, 59-0! Ultimul succes al elevilor lui Adrian Petruț și Vivi Erdei a venit în weekend, 9-0 cu Luceafărul Oradea, duă reușiele semnate Stanciu 3, Indreica, Dragoș, Șiclovan, Calotă, Salka și Crainic. Adi Petruț i-a folosit pe: Cigherean – Centye, V. Pop, Marinescu – Indreica, M. Rusu, Șiclovan, Felea – Stanciu, Dragoș, Calotă. Au mai jucat: M. Salka, Măgulean, Crainic, Tăutan.

Tot în ultima etapă a seriei a 12-a a Ligii Elitelor U15, UTA 2007 – CAO Oradea 3-0 (goluri Al. Gal și Iosin). UTA 2008 și Atletico își vor afla astăzi și adversarele din 16-imile Cupei României. Totodată, sunt șanse mari ca ele să fie adversare în una dintre cele patru grupe zonale înainte de semifinale.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.