Arădenii prezenţi la Campionatele europene WBPF Bodybuilding, Fitness şi Fitmodel

Arădenii prezenţi la Campionatele europene WBPF Bodybuilding, Fitness şi Fitmodel

Demonstraţii de arte marţiale, skandemberg,powerlifting, o adevarată expoziţie de muşchi din toată Europa. Aceasta a fost în esenţă cea de-a treia ediţie a Campionatelor europene WBPF Bodybuilding, fitness & Fitmodel desfăşurată în weekend la Timişoara.

Competiţia, dotată cu premii de 7500 dolari, a reunit peste 120 de concurenţi din 15 ţări europene afiliate World Budybuilding & Physique Sports Federation (WBPF). Aceştia s-au confruntat în cadrul disciplinelor bodybuilding, fitness, athletic physique şi fitmodel. Miza a fost importantă- un loc la Campionatele mondiale WBPF- Bangkok, Thailanda.
Arădenii au fost şi ei prezenţi la această competiţie. Şi nu fără folos. Sportiva Pană Geta de la CS AMEFA Arad a cucerit, la categoria masters femei, un titlu de vicecampioană europeană iar Scorţar Andrei de la acelaşi club a ajuns până în finala categoriei seniori, 70 kg obţinând în final un loc VI spre mulţumirea antrenorului Mihai Dehelean.

Arădeanul Kator Eugen legitimat la Redis – Bucureşti, concurând la categoria masters şi-a îmbogăţit palmaresul cu âncă un titlu. Cel de vicecampion european.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *