Arădenii îşi pot achiziţiona măşti personalizate cu UTA, de la sediul clubului

Arădenii îşi pot achiziţiona măşti personalizate cu UTA, de la sediul clubului

De astăzi, România a intrat în stare de alertă, ca urmare a epidemiei de coronavirus. Chiar dacă lucrurile se mai relaxează, purtarea măștii este obligatorie în spaţiile închise, motiv pentru care 1945.ro, Fanshopul oficial al clubului UTA lansează pe piață modele personalizate. O mască costă 15 lei și se poate procura de la sediul clubului fanion al Aradului, de pe  Calea Victoriei. Alte detalii aveți mai jos în comunicatul Fanshopului „roș-alb”:

”Începând din 15 mai, purtarea măștii de protecție devine OBLIGATORIE nu numai în Arad ci și pe întreg teritoriul țării! Știm că doriți să vă protejați atunci când ieșiți din case, dar în același timp să vă și arătați dragostea și devotamentul față de echipa preferată așa că magazinul nostru va vinde măști personalizate!

Măștile vor putea fi achiziționare vineri, 15 mai, între orele 16.00 și 20.00, de la sediul clubului UTA de pe calea Victoriei, nr. 20. Costul lor este de 15 lei/bucată.

ATENȚIE! Îi rugăm pe toți cei care ne vor trece pragul să respecte regulile de distanțare:
-păstrarea unui spațiu de 1.5-2m față de persoana cea mai apropiată;

-intrarea în sediul clubului se va face pe rând, maxim 2 clienți fiind admiși în incintă în timpul vânzării. Măștile din fotografia alăturată nu sunt singurele pe care le punem la dispoziție! Așteptăm să primim și măști în alb-roșu, iar după ce recepționăm comanda vom posta o poză și cu aceste modele! Am comandat inclusiv măști pentru cei mici!”

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *