Andrei Gag se pregăteşte de Europenele de la Belgrad

Andrei Gag se pregăteşte de Europenele de la Belgrad

Cel mai bun atlet român al anului trecut şi cel mai bun sportiv arădean în 2016, Andrei Gag, e decis să continue pe aceeaşi linie, a progresului şi în acest an. Vicecampion mondial de sală în Portland (SUA), la aruncarea greutăţii şi medaliat cu aur la Cupa Europei de la Arad, din primăvara anului trecut, Gag are în continuare planuri mari, mai ales că s-a refăcut complet din punct de vedere fizic:

Important e că sunt sănătos şi că am depăşit problemele medicale, sper şi îmi doresc să nu mai am parte de accidentări. Nu ştiu încă exact programul pentru această iarnă, acum sunt în cantonament la Suceava şi mă pregătesc pentru Europenele de sală de la Belgrad, din 3-5 martie. Ţintesc cât mai sus, vreau să câştig acolo”, ne-a declarat Andrei Gag, care pe parcursul anului s-ar putea pregăti şi la Arad.

Atletul arădean vrea să înceapă în forţă un nou ciclu olimpic, iar pentru asta şi-a impus şi un target: “În acest an mai am Mondiale în aer liber, în vară, competiţie unde de asemenea îmi propun să obţin un rezultat cât mai bun. În 2017 mi-am propus să depăşesc baremul de 21,50 metri!”, încheie Gag.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.