Amical de lux: România – Olanda

Amical de lux: România – Olanda

Împătimiţii handbalului din Arad sunt invitaţi astăzi, de la ora 18.00, la o întâlnire cu naționala de handbal feminin a României, aceasta urmând să întâlnească, în Sala Sporturilor “Victoria”, formaţia similară a Olandei, într-o partidă considerată de lux, chiar dacă este una amicală.

„Sperăm că arădenii vor fi prezenţi la această partidă într-un număr cât mai mare. Este o şansă de a vedea la lucru unul din «brandurile“ sportului românesc, din păcate tot mai puţine la nivelul jocurilor de echipă“ a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal, Dan Cizmaş.

Pentru fetele pregătite de Gheorghe Tadici amicalul reprezintă un test util înaintea „europenelor“ din Serbia, care se vor desfăşura în perioada 4-16 decembrie, în orașele Belgrad, Nis, Vrșet și Novi Sad. România se va confrunta, în grupe, cu echipele Muntenegrului, Rusiei şi Islandei.

Naționala României se va afla laArad și pentru două stagii de pregătire, care vor avea loc în perioada 20-23 noiembrie, respectiv 27 noiembrie – 2 decembrie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *