Ambele echipe arădene au pierdut bătălia de sub panou

Ambele echipe arădene au pierdut bătălia de sub panou

Ieri a avut loc prima etapă a seriei vestice a Campionatului Naţional de baschet U16 in care participă şi două echipe arădene, Valbon şi Univ. Goldiş ICIM. Meciurile au avut loc in Sala Polivalentă iar Valbon a întâlnit echipa CSŞ Bega Timişoara. care este şi campioană naţională. Meciul a fost destul de strâns deşi fetele noastre nu au condus în meci, valoarea fiind aproximativ egală exceptand înălţimea unor timişorence. Una din cauzele pierderii partidei a fost ratarea loviturilor libere de la panou unde arădencele au fost ineficace în a arunca mingea în coş. Meciul s-a termint cu scorul de 55-54 petru CSŞ Bega Timişoara ultimele secunde aparţinând arădencelor care nu au reuşit un coş de trei puncte pentru a-şi adjudeca partida.
Despre meciul dintre Univ.Goldiş ICIM Arad şi CN M Eminescu Oradea nu mai avem ce comenta scorul arătând raportul de forţe 88-10 pentru bihorence.
În runda a doua, din 13 octombrie, Valbon (antrenor Valeria Bondor) va juca la Oradea, iar Goldiș ICIM (antrenor Cristina Matei-Tămaș) la Timișoara.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *