“Alege Sportul” un adevărat succes în premieră naţională

“Alege Sportul” un adevărat succes în premieră naţională

„Alege Sportul“, târgul sportului arădean, o premieră la nivel naţional s-a derulat  la Sala Sporturilor „Victoria” şi la Bazinul acoperit „Delfinul“.

Manifestarea s-a întins pe durata a trei zile şi  a atras sute de vizitatori, majoritatea elevi, de la şcolile şi liceele din municipiu şi judeţ. Aceştia au avut posibilitatea de a lua contact cu oferta celor 48 de cluburi expozante, cu 35 de discipline sportive!

„Consider că acţiunea noastră s-a  bucură de succes încă de la primele ore de la deschidere . Este o satisfacţie să vezi că aceşti copii pot să îşi aleagă sportul preferat. Majoritatea standurilor expoziţionale au fost interactive, iar copiii au putut practica diferite sporturi sau au  asistat  la demonstraţii. Au fost şi numeroase atracţii, concursuri şi alte surprize.” a declarat directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad, Alexandru Meszar.

La deschiderea oficială, alături de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost prezentă şi Doina Melinte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. „Este o iniţiativă lăudabilă. Iar faptul că fiecare club are un stand propriu, unde îşi expune echipamentele şi trofeele reprezintă o atracţie în plus. Chiar dacă este prima ediţie, eu zic că evenimentul va deveni unul de tradiţie” a declarat fosta mare atletă.

Trebuie menţionat că, alături de oferta în sine, organizatorii, adică Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad, Primăria Arad şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, au pregătit multe surprize şi concursuri distractive, iar atracţiile evenimentului au fost numeroase.

„Implicarea Clubului Sportiv Municipal Arad a fost  foarte importantă, datorită ofertei vaste de ramuri sportive pe care am oferit-o tinerilor arădeni, dar şi a rezultatelor obţinute de sportivii noştrii. Prin acest târg n-am  propus să atragem cât mai mulţi copii spre mişcare în primul rând şi apoi, dacă doresc, şi spre sportul de performanţă, ceea ce cred că am reuşit” a declarat directorul CSM Arad, Viorel Bitang.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *