AJF Arad, Atletico şi CS Baschet Arad, în topul finanţărilor de la Centrul Cultural Judeţean

AJF Arad, Atletico şi CS Baschet Arad, în topul finanţărilor de la Centrul Cultural Judeţean

Centrul Cultural Județean Arad a anunțat câștigătorii proiectelor din cadrul licitației pentru finanțări nerambursabile pe anul 2020. Au fost mai multe tematici, direcţii de finanţare, iar fiecăreia i s-a atribuit o sumă aprobată. Pentru promovarea sportului de performanţă a fost anunţat un fond de finanţare de 950.000 lei, dar până la urmă suma împărţită s-a ridicat doar la 700 de mii de lei. 13 proiecte au fost aprobate la secţiunea „Promovarea sportului de performanţă”, iar trei dintre ele au atras cei mai mulţi bani:

„Fotbalul Județean în dezvoltare continuă” (Asociația Județeană de Fotbal Arad) – 220.000 lei, „Participare în competiții Naționale și Internaționale” (CS Atletico Arad) – 140.000 lei și „Participare în Cupa României la baschet feminin” (CS Baschet Arad), 110.000 lei. Practic, nici o surpriză la vârf, atâta timp cât viitorul preşedinte al AJF-ului, Răzvan Cadar, este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, în subordinea căruia se află Centrul Cultural…

CS ProVolei, HC Beldiman, CS Westar Arad – cu două proiecte, Liga Desavoia, Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă, CS Dum Dance Team, Şah Club Vados, CS Mistral şi Asociaţia Judeţeană de Atletism s-au ales şi ele cu bani din partea CCJA.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *