Adrian Jigău vrea ca sportivii săi să îl depăşească în performanţe

Adrian Jigău vrea ca sportivii săi să îl depăşească în performanţe
0 comments, 13/12/2013, by , in Haltere, Ultimele stiri

Sportivul anului la categoria sporturi olimpice, în cadrul festivităţii de premiere a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret a fost desemnat halterofilul CSM-ului, Florin Vizitiu. Cele două medalii de bronz bifate la Campionatul Mondial de cadeţi, plus două medalii de aur şi una de argint obţinute la Europenele de cadeţi, dar şi cele trei titluri naţionale de seniori sunt cele mai importante performanţe din 2013 a elevului lui Adrian Jigău. În lipsa sportivului, aflat în pregătire la lot, premiul a intrat în posesia antrenorului său de la CSM Arad.

Florin Vizitiu – cel mai bun sportiv în 2013: „I-am spus de anul trecut că va fi cel mai bun!”

Florin a avut o evoluţie foarte bună în acest an, eu zic că dacă mergea la Europenele şi Mondialele de juniori putea obţine un punctaj superior celorlalţi nouă premianţi ai anului la un loc. I-am spus încă de anul trecut, de la premiere, că în acest an va fi cel mai bun şi aşa s-a întâmplat. Anul viitor va concura la Europenele de seniori, unde după părerea mea poate obţine cel puţin o clasare în primele trei locuri, la un stil măcar. Plus că în 2014 are şi etapă calificări la Jocurile Olimpice, ne-a declarat Adrian Jigău, care are o dorinţă mai aparte, dar şi un obiectiv major:

Obiective importante: medalie europeană la seniori şi calificare la Jocurile Olimpice

Este şi pentru o mine o satisfacţie să pregătesc cel mai bun sportiv al Aradului. Ca sportiv am fost aproape 10 ani cel mai bun în Arad, sper ca elevii mei să mă depăşească. Sper şi îmi doresc foarte mult ca unul dintre sportivi să reuşească calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Şanse au Vizitiu, Bilegan, Călugăreanu, totul depinde de ei, de rezultate şi de munca pe care o vor depune.”  2014 se anunţă un an foarte important pentru secţia de haltere a CSM Arad, cu Europene la nivel de cadeţi şi juniori, Mondiale de juniori, tineret şi seniori, ultima competiţie fiind şi etapă de calificare la Jocurile Olimpice.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.