Adio semifinale!

Adio semifinale!

        Pugiliştii de la Motorul Silva Lazăr Arad au fost învinşi în meciul decisiv al grupei A, de  rivalilii Banatul Lions Timişoara.

       Gala de pe Bega a fost dominată clar de gazde, care la final s-au impus cu scorul de 11-5. Timişoara a punctat prin Răzvan Andreiana la 56 de kilograme, învingător la puncte în faţa lui Alexandru Marin, Marius Niculescu la 60 de kilograme, învingător la puncte în faţa lui Sandu Cătălin, Rusalin Căldăraş la 81 de kilograme, prin descalificarea lui Cristofor Alexandru şi Nicolae Bogdan la 91 de kilograme, învingător la puncte în faţa lui Adi Adrian. Singura victorie arădeană a venit la 64 de kilograme, unde Traian Lupu a câştigat în faţa lui Daniel Bădulescu, după ce boxerul timişorean , nemulţumit de decizia arbitrilor, a părăsit ringul în repriza a treia.

În meciul vedetă al galei , Biea-Popescu, doar remiză!

       În cel mai aşteptat meci al galei, cel dintre Flavius Biea şi Georgian Popescu în cadrul categoriei  69 de kilograme, scorul a fost egal 1-1, tot meci egal înregistrându-se şi la 75 de kilograme, între Codrin Cherecheş şi Alexandru Bibiricea.

       Banatul Lions Timişoara s-a impus şi în meciul tur, de la Arad, cu scorul de 10-6. Cu două victorii, trei înfrângeri şi o remiză, acumulate în ediţia de anul acesta, Motorul Silva Lazăr ratează calificarea în semifinalele Ligii Europene.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *