A “îngheţat” şi fotbalul feminin. Piroş Security, în joc de glezne

A “îngheţat” şi fotbalul feminin. Piroş Security, în joc de glezne
0 comments, 12/05/2020, by , in Uncategorized

Comitetul de Urgență al FRF a luat decizii și în privința campionatelor de futsal și de fotbal feminin. Totuşi, arădencele de la Piroș Security nu știu încă sigur dacă nu vor mai intra pe teren în acest sezon. Printre altele, în comunicatul postat pe site-ul FRF se precizează.  Comitetul de Urgență FRF a hotărât înghețarea competițiilor de fotbal feminin”, iar mai jos: ”În ce privește Liga 1 , urmează a nu retrograda nicio echipă, iar în ceea ce privește partea superioară a clasamentului se va adopta o decizie la o dată ulterioară în urma unei videoconferințe organizate cu ocupantele primelor șase poziții ale calsamentului Ligii 1”.

Urmează o nouă videoconferință, iar până atunci echipele din partea superioară a clasamentului din prima divizie sunt încă în „stand-by”. Totuşi, aproape sigur nu se va mai juca play-off, ci doar se va decide clasamentul final, cu Olimpia Cluj desemnată probabil campioană şi reprezentă a României în UEFA Champions League.

Cel mai probabi, ediţia din acest an a Cupei României – cu arădencele de la Piroş Security  în sferturi –  va fi anulată. În schimb, se știe exact formatul în care se va desfășura ediția următoare de campionat, conform comunicatului FRF:

Liga 1 la fotbal feminin sezonul 2020/21 se va desfășura într-o serie de 14 echipe, urmând a retrograda direct echipele situate la finalul sezonului pe locurile 13 și 14, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la un joc de baraj cu echipele aflate pe primul loc în cele două serii ale Ligii 2, astfel încât din sezonul 2021/2022 să se revină la formatul cu 12 echipe în Liga 1 de fotbal feminin”.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *