A fost un 1-1 echitabil după jocul din teren

A fost un 1-1 echitabil după jocul din teren
0 comments, 04/09/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

În jur de 3000 de spectatori au ţinut să fie prezenţi la partida dintre nou înfiinţată ACS Poli Timişoara şi campioana provinciei UTA. Aşa cum au promis, galleria timişoreană nu a fost prezentă în tribune, au afişat totuşi un banner pe care se putea citi “ACS Recaş nu e Poli”. De cealaltă parte arădenii au făcut spectacol pe “Dan Păltinişanu” în ciuda faptului că nu a fost la fel de numeroasă ca şi la alte întâlniri cu adevărata “Poli”. Cu toate acestea au reuşit să facă o coregrafie şi un spectacol demn de invidiat de orice galerie din ţară.

Partida a început într-o notă de tatonare, dar din păcate totul s-a transformat într-un meci demn (cu indulgenţă spus) de liga a III-a. A fost un meci lipsit total de vlagă, de acţiuni demne de aşa zis fotbal, fără nici o construcţie, nici una dintre echipe nu au reuşit să-şi impună jocul. Timişorenii au avut în debut două aşa zise ocazii prin Enciu dar mingea a trecut destul de departe de poartă. UTA a ripostat printr-un cap a lui Gligor dar din păcate peste poartă. Cum deja suporterii arădeni sunt obişnuiţi UTA este ruptă total la mijloc, fiind depăşiţi de fiecare dată. Aşa s-a terminat prima repriză, fără nici un spectacol pe teren în afară de cel făcut de galeria arădeană.

A doua repriză a început în aceiaşi notă de monotonie cu o uşoară dominare a gazdelor. Nimic deosebit, ocazii palide, şuturi anemice spre poartă, abia în minutul 78, timişorenii reuşesc să deschidă scorul atunci când Neagu l-a scăpat din marcaj pe Boldea, iar acesta, a reuşit un gol fabulos, cu un şut în vinclu, peste Amadio, de la colţul careului mare: 1-0.

Şase minute a durat bucuria celor de la nou înfiinţata ACS Poli, pentru că UTA a reuşit egalarea. Noul intrat în teren Miron, a reuşit să trimită mingea în poartă de la aproximativ 12 metri pe lângă portarul Kirev, stabilind scorul final 1-1. A fost un scor echitabil de ambele părţi după parodia ce s-a desfăşurat în teren.

Foto V. Muscă

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *