Un an 2011 excelent pentru Ştefania Chiriac

     Un parcurs excelent în anul 2011 l-a avut gimnasta Ştefania Chiriac, legitimată la CSM Arad. Sportiva a fost recompensată cum se cuvine de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, în cadrul galei pentru cel mai bun gimnast pe 2011.

     Arădeanca ocupă locul trei în clasamentul efectuat de forul de specialitate, în urma Alexandrei Piscupescu de la Olimpia Bucureşti, campioană naţională la toate obiectele şi câştigătoarea Cupei României, dar şi clasată pe locul 17 la Campionatele Mondiale şi a orădencei Andrada Anton, şi ea multiplă medaliată în acest an.

     Palmaresul Ştefaniei Chiriac în 2011 este demn de invidie, nu mai puţin de jumătate din medaliile obţinute de clubul CSM Arad la Campionatele Naţionale şi la Cupa României de junioare şi senioare,  şapte în total, fiind aduse de sportiva pregătită chiar de mama sa, Daniela Chiriac, antrenoarea a secţiei de gimnastică ritmică la CSM Arad. Gimnasta a cucerit patru medalii la Campionatul Naţional de la Arad, dintre care la loc de cinste stă titlul de vicecampioană la individual compus. Tot argint a cucerit şi la cerc, în timp ce la minge şi panglică a obţinut bronzul. Gimnastaclubului arădean şi-a reconfirmat valoarea şi la Cupa României, unde a obţinut locul trei în clasamentul individual, dar a mai urcat pe podium la minge şi măciuci, unde s-a clasat pe doi, respectiv trei. Ştefania Chiriac a reuşit să o surclaseze  în acest an pe valoroasa Adriana Teocan de la Olimpia Bucureşti, clasată pe locul patru.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *