Victoria Felnac își continuă seria bună din amicale, 2-1 cu Aqua Vest

Victoria Felnac își continuă seria bună din amicale, 2-1 cu Aqua Vest
0 comments, 22/02/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Trupa pregătită de Dan Cuedan a marcat în toate amicalele de până acum, iar sâmbătă și-a trecut în cont victoria, 2-1 cu Aqua Vest, la fel ca în testul de la începutul acestei luni. Victoria Felnac a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Băd în minutele 11 și 28, adversara reușind să reducă din handicap în partea a doua. Cuedan a folosit în testul de pe Șega următoarea formulă: Nichici – Nichituț, Rotar, Istin, Sabău – Stanciu, Vidac, Maxim, Mărușteri – Băd, Roșuț. Pe parcurs au mai jucat: Linguraru – Toda, Olariu, Gîdea, Felnacichi și Trifan. Antrenorul lui „VI-FE” se declară mulțumit doar pe jumătate, asta în condițiile în care jucătorii săi risipesc cu mare ușurință ocaziile create:

Cuedan, mulțumit doar pe jumătate

Sunt mulțumit în special de prima repriză, pe care am dominat-o cap-coadă, reușind să marcăm și de două ori. Pe de altă parte, sunt nemulțumit de faptul că ratăm cu foarte mare ușurință. Ne-am creat și în acest joc multe situații de poartă, Mărușteri și Băd au mai avut două situații mari de a marca, iar Maxim a fost și el aproape de gol. Important e că a fost un nou test util, în care ne-am dat seama unde mai avem de lucrat, pentru a fi pregătiți din toate punctele de vedere pentru retur, ne-a declarat Dan Cuedan. Cu destule și importante noutăți în lot față de prima parte a campionatului, Felnacul a arătat bine în amicalele iernii, în special cu Pecica, 2-2 (goluri Maxim și Băd), dar și cu formația din Mașloc, fruntașă în Liga 4 Timiș, când a cedat greu, pe final, 1-3 (Petcuț). De asemenea, „VI-FE” a făcut spectacol și în testul cu AS Dorobanți, scor final 4-4 (Maxim 2, Băd, Roșuț).

Băd, noul golgheter al echipei

Până acum sunt destul de mulțumit cum arată echipa, ne-am mișcat binișor în amicale, mai ales că avem de implementat mulți jucători noi, cum ar fi Băd, Istin sau Petcuț, pe care nu l-am folosit cu Șofronea pentru că avea o contractură și nu am vrut să risc o accidentare mai gravă. Suntem cam subțiri numeric, de aceea mi-ar mai trebui 2-3 jucători, rămâne să vedem dacă vom mai face ceva transferuri, mai spune Cuedan, care împreună cu Malița și Ristin formează un trio redutabil pentru Felnac. Din punct de vedere financiar nu vor fi probleme. Obiectivul nu e salvarea de la retrogradare, rămâne cel stabilit la începutul sezonului, adică clasarea între primele opt echipe”, spune președintele clubului, Dan Ristin.

Malița asigură stabilitatea financiară

Până la reluarea Ligii a IV-a din Arad, care se va consemna cel mai probabil pe 5 martie, Victoria Felnac va mai disputa un amical, ori în compania unei echipe de juniori, ori în fața unei alte colege de eșalon județean. Un merit deosebit în bunul mers al lucrurilor la „VI-FE” îl are în special Ioan Malița, cel căruia i se datorează revenirea formației în primul eșalon județean, dar și stabilitatea financiară a clubului din Felnac. O veste bună e că din primăvară echipa revine la cocheta și modernizata arenă din Felnac, acolo unde Victoria beneficiază de condiții excelente de pregătire.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *