Victorie la Dunăre pentru rugbişti, 18-17 cu RCM Galaţi

Victorie la Dunăre pentru rugbişti, 18-17 cu RCM Galaţi
0 comments, 12/08/2014, by , in Rugby, Ultimele stiri

CSU Aurel Vlaicu Arad a obţinut astăzi a treia victorie în Divizia Naţională de rugby. Trupa universitară s-a impus, în deplasare, în restanţa contând pentru etapa a 10-a, în faţa celor de la RCM Galaţi, scor 18-17 (10-10). Fără Grindei, care şi-a ispăşit ultima etapă de suspendare şi ajunşi pe malul Dunării cu doar o oră înaintea startului, „studenţii” au făcut un meci bun, concretizat printr-o frumoasă victorie. Punctele Aradului au fost aduse de Tiron şi Maxim, autori a două eseuri şi Puşcaşu, cu două lovituri de pedeapsă şi o transformare în cont.

Un meci pe care meritam să îl câştigăm, am condus tot timpul. Am făcut şi greşeli, oboseala drumului, pentru că am plecat din Arad la ora 4 dimineaţa şi tinereţea unor jucători, şi-au spus cuvântul. L-am pierdut în minutul 5 pe Baraiac, care şi-a spart nasul, am primit şi patru galbene, dar până la urmă am câştigat, este o victorie de moral”, ne-a declarat antrenorul CSU Arad, Marian Grindei, care a trimis în teren următoarea formulă: Bîtia, Olah, Floruţ – Ţepurică, Rotaru – Stoica, Postolache, Maxim – Bălţatu, Puşcaşu – Baraiac, Szucs, Nastiuc, Farcaş – Tiron. Pe parcurs au mai jucat: Gabor, Jedna, Lionti, Dancu şi Brie.

Astfel, Aradul câştigă duelul ultimelor două clasate din liga secundă şi cu cele patru puncte obţinute astăzi ajunge la cota 13. CSU Aurel Vlaicu rămâne pe locul şase în ierarhie, iar etapa viitoare are parte de un nou week-end liber, meciul din deplasare cu Poli Iaşi fiind amânat pentru data de 6 septembrie. Prilej numai bun pentru componenţii echipei arădene de a fi alături de antrenorul lor, Marian Grindei, care se însoară în acest sfârşit de săptămână.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *