Victorie dramatică, în prelungiri, pentru Univ.Goldiş ICIM

Victorie dramatică, în prelungiri, pentru Univ.Goldiş ICIM
0 comments, 08/11/2016, by , in Baschet, Ultimele stiri

Spectatorii prezenți aseară în Polivalenta arădeană au avut parte de un meci cu de toate. Univ. Goldiș ICIM Arad și CSM Satu Mare au oferit o dispută extrem de atractivă, echilibrată și cu mult dramatism, încheiată după o repriză suplimentară de cinci minute.

Duelul a semănat cu întâlnirea din finala sezonului 2011. Și atunci, cu același tehnician pe bancă, Stacey Nolan, arădencele reușeau să se impună în extra-time, făcând un pas mare spre cucerirea celui de-al 8-lea campionat. Acum, Aradul a reușit o nouă victorie dramatică în fața sătmărencelor, 69-67, fiind a 2-a a sezonului din Liga Națională de baschet feminin. Echipa arădeană a controlat primele 30 de minute ale disputei, duetul Hadzovic – Pasic funcționând relativ bine în atac. De aici, parcă totul s-a rupt. „Galben-albastrele” și-au văzut munca cum se risipește în mai puțin de 10 minute. Cu un joc haotic și fără idei pe faza ofensivă, dar și cu o apărare aproape inexistentă, formația arădeană nu s-a mai regăsit și a fost egalată pe final.

Au urmat cinci minute suplimentare în care Univ. Goldiș ICIM a fost mai inspirată, iar Hazdovic a adus victoria cu două triple şi încă două libere transformate. A doua victorie a sezonului a venit la momentul potrivit pentru Univ.Goldiş ICIM, ce poate conta mult în economia stabilirii clasamentului la finalul sezonului regulat. S-a terminat 69-67. Pe sferturi: 19-16, 10-15, 22-12, 8-16, 10-8.

Cea mai bună marcatoare pentru gazde a fost Brankica Hadzovic, autoare a 20 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, secondată de McGuire, 15 puncte, Pasic 14 puncte și Stroman 13 puncte, 6 recuperări. Au mai jucat: Karakasevic 4, Nagy 2, Mercea 1 şi Demeter. De partea cealaltă, Reed și Olah au contribuit fiecare cu câte 14 puncte pentru Satu Mare.

Sursă: baschetarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *