Victoria Felnac se menţine în grafic în Liga a IV-a

Victoria Felnac se menţine în grafic în Liga a IV-a
0 comments, 04/11/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Victoria Felnac face un tur de campionat bun, echipa lui Dan Cuedan menţinându-se o bună perioadă de timp pe podiumul Ligii a IV-a, alături de principalele favorite la promovare, Crişul Chişineu Criş şi Şoimii Lipova. A venit însă, etapa trecută, egalul spectaculos de la Pecica, 3-3 şi “VI-FE” a pierdut poziţia a treia, coborând chiar două locuri în clasament. “Nu mă declar mulţumit după egalul de la Pecica. Când înscrii de trei ori în deplasare şi nu reuşeşti să câştigi, înseamnă că ai o problemă. Iar noi o avem la nivel mental, pentru că se fac în continuare greşeli individuale, iar jucătorii nu pot depăşi acel prag psihologic, lipseşte concentrarea pe toată durata unei partide. Iar aceste greşeli ne costă în economia clasamentului”, spune Cuedan, conştient că lupta pentru locurile fruntaşe e dură, iar orice punct câştigat sau pierdut contează enorm.

Dan Cuedan: “Suntem în grafic”

Pe locul 5 după 11 etape, la un singur punct distanţă de podium, Felnacul se descurcă bine în tur, chiar depăşind aşteptările. Cu un bilanţ de 7 victorii, 2 egaluri şi doar 2 înfrângeri, Dan Cuedan e mulţumit când vine vorba de obiectiv: “Suntem în continuare în grafic şi în obiectiv, locurile 1-8. Faţă de anul trecut, când ne luptam pentru a ne salva de la retrogradare, stăm foarte bine, iar asta nu poate decât să mă bucure. Sper să o ţinem tot aşa, iar principala mea dorinţă e să putem face o figură frumoasă în compania echipelor bune ale campionatului. Avem calitate, băieţii sunt bine pregătiţi, pot alerga, dar totul depinde de forma de moment şi de nivelul de concentrare la ora jocurilor.”  Pentru “VI-FE” urmează meciul de sâmbătă, cu ultima clasată, UTA III, meci care e tratat cu multă seriozitate:

Primesc replica puştilor

Tratăm fiecare joc şi adversar, indiferent de poziţia din clasament, cu seriozitate. Clar, trebuie să luăm trei puncte, puncte care contează în clasament şi care ne ajută să creştem. Vidac e suspendat, dar probabil vor mai fi şi alte schimbări, mă gândesc la o nouă formulă, pentru că peste două etape ne aşteaptă deplasarea de la Lipova”, mai spune Cuedan. În cele patru etape rămase de disputat din prima parte a campionatului, Victoria Felnac mai are meciuri acasă cu UTA III şi Victoria Zăbrani şi deplasări foarte dificile, la Lipova şi Sîntana, antrenorul lui “VI-FE” punându-şi speranţe în punct(e): “Vrem să scoatem maxim din fiecare meci, inclusiv la Lipova şi Sîntana. Ne vom juca şansa, am încredere în echipa mea!”, e mesajul optimist al lui Cuedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *