Victoria Felnac intră în linie dreaptă cu pregătirile

Victoria Felnac intră în linie dreaptă cu pregătirile
0 comments, 23/02/2019, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Victoria Felnac a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru reluarea campionatului Ligii 4 Arad. Echipa s-a întărit în toate compartimentele, Răzvan Fritea, Gabor, Geybnar, Maxim sau Măgulean fiind printre cele mai importante achiziţii ale iernii la „VI-FE”. Echipa s-a mişcat bine în amicale, iar cel mai important rezultat a fost victoria cu 2-1 în faţa viceliderului campionatului, Unirea Sântana, reuşite semnate de Măgulean şi Trifan. Astăzi, echipa pregătită de Lucian Ciba a disputat un nou test, la Păuliş, gazdele impunându-se cu 3-0. „A fost un joc echilibrat, pe un teren îngheţat şi destul de rău. Totuşi, ne-am făcut antrenamentul, iar băieţii s-au mişcat bine. Important e că nu am avut accidentări. S-a resimţit puţin oboseala, pentru că am avut o perioadă ceva mai lungă de pregătire, dar asta ne va ajuta în campionat”, ne-a declarat Lucian Ciba.
Ciba e mulţumit: „Ne-am întărit faţă de tur”
Antrenorul Felnacului e destul de mulţumit de lot şi promite o altă faţă a echipei, din primăvară încolo: „Mai avem două săptămâni până începem meciurile oficiale. Urmează un ultim amical, sâmbătă la Socodor şi apoi ne concentrăm pe campionat. Ne-am întărit mult faţă de prima parte a sezonului, au venit jucători buni în toate compartimentele. Mi-aş mai fi dorit un atacant, dar până la vară ne descurcăm cu ce avem. Obiectivul pentru retur e să câştigăm cât mai multe meciuri şi să schimbăm faţa jocului, pentru a ne bate cu oricine de la egal la egal”, mai spune Ciba.
Victorie în amical, cu viceliderul Ligii 4
„VI-FE” a început amicalul din podgorie în formula: Nichici – Sârbu, Şiclovan, V.Fritea, Gyebnar, Stanciu, Bogdan, Vidac, R.Fritea, Maxim, Măgulean. Pe parcurs au mai intrat Pâncotan, Baroti, Banilievici, Gabor, Pulzac şi Pop Denis. Gabor are ceva probleme medicale, dar de săptămâna viitoare reintră în programul normal de antrenamente, singura accidentare serioasă fiind a lui Sabău, nevoit să se opereze la genunchi. Victoria ocupă locul 13 în Liga 4, cu şase puncte adunate după 17 etape, iar în prima rundă a lui 2019 primeşte vizita Săvârşinului, meci programat pe 9 martie.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *