UTA şi-a prezentat lotul cu care atacă promovarea în Liga 1

UTA şi-a prezentat lotul cu care atacă promovarea în Liga 1
0 comments, 10/08/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Familia UTA-ei s-a reunit, aseară, la ”Biavati”, într-o o recepție organizată pentru suporterii care au achiziționat abonamente în stagiunea 2017-2018. Surpriza serii a reprezentat-o achiziția de ultimă oră a echipei: mijlocașul Alin Buleică (născut pe 12 septembrie 1991) a semnat cu UTA! Cel mai proaspăt component al UTA-ei a făcut junioratul la Școala de Fotbal ”Gică Popescu”. S-a afirmat la Universitatea Craiova, apoi a jucat la Petrolul Ploiești, CS Turnu Severin, U Cluj, Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna.
Altfel, atmosfera la eveniment a fost caldă, printre participanţi numărându-se abonaţi şi suporteri ai echipei, fotbalişti de glorie ai UTA-ei, sponsori, parteneri, antrenori ai grupelor de copii şi juniori şi bineînţeles toată delegaţia roş-albă, de la antrenori până la ultimul jucător. După o scurtă conferinţă de presă, au urmat cântecele şi fotografiile alături de favoriţi, iar Adrian Mihalcea e sigur că UTA va promova:
„Atâta entuziasm, emulație și dorință de performanță nu am mai întâlnit niciunde. Apreciez strategia conducerii, sacrificiul făcut pentru transferul unor jucători importanți, dar şi stabilitatea ce ne-o oferă în continuare. A venit momentul să promovez și eu în Liga 1 odată cu UTA. Nu vreau să par optimist, dar sunt convins, vom promova!”, a punctat Adrian Mihalcea.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *