UTA şi-a bătut joc de suporteri, la ultimul meci în Şiria

UTA şi-a bătut joc de suporteri, la ultimul meci în Şiria
0 comments, 26/05/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA şi-a adăugat în “palmaresul” din acest sezon încă o înfrângere ruşinoasă, greu de explicat. Dacia Brăila, echipă aflată pe loc retrogradabil înaintea penultimei etape a Ligii a II-a, a defilat astăzi la Şiria, în ultimul meci al arădenilor pe arena “Otto Greffner”. A rezultat un 1-5 de coşmar, scor care ridică din nou suspiciuni în zona pariurilor, mai ales că “roş-albii” au fost de nerecunoscut. Pe de altă parte, cam asta e valoarea echipei, care deşi s-a salvat fără mari emoţii, nu prea are nici măcar faţă de eşalon secund, făcând de ruşine numele şi istoria UTA-ei.

Suporterii sunt cei mai umiliţi şi batjocoriţi, atâta timp cât trebuie să îşi piardă timpul pe coclaurile din cetatea Şiriei. Cât despre meciul de azi, ne rezumăm doar să menţionăm marcatorii: Buia min.18, respectiv Polgar aut.min.9, Dima, min.19, Pop min.41, 54 şi Cubleşan, min.58. Buia a mai ratat un penalty, în minutul 89.

O despărţire mai urâtă faţă de proprii fani nici că se putea, UTA urmâd să încheie stagiunea săptămâna viitoare, în Trivale, cu FC Argeş. Cât despre viitor, numai de rău… Ionuţ Popa a optat, astăzi, pentru următoarea formulă: Barna – Polgar (46 Markovic), R. Iuga, Manea, Dinculescu – Tănase, D.Dan (31 Stahl) – Petra, Buia, Hlistei – D.Popa (60 Jorza).

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *