UTA remiză albă cu Luceafărul Oradea

UTA remiză albă cu Luceafărul Oradea
0 comments, 13/10/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

În jur de 200 de spectatori, dintre care 30 de arădeni, au asistat pe terenul din Sânmartin la partida contând pentru etapa a şaptea a ligii secunde, seria de vest, dintre Luceafărul Oradea şi UTA. După cele 90 de minute partida s-a încheiat la egalitate, scor 0 – 0.

În partida cu bihorenii şi-a făcut debutul în tricoul UTA-ei şi Cristian Silvăşan, cu toate acestea echipa pregătită de Adrian Falub nu a reuşit să înscrie, deşi a avut mai multe ocazii de a înscrie în poarta lui Bogdan Miron. Cei mai active dintre arădenii au fost Laso, Mărginean şi Silvăşan de trei ori.

În minutul doi de prelungiri, Luceafărul putea schimba soarta partidei în minutul doi de prelungire, când mingea şutată din lovitură liberă de Ianc a lovit bara porţii apărate de Amadio. Aşa a mai trecut  o etapă, UTA rămâne doar cu o victorie cea de la Slatina, depărtându-se vizibil de vârful clasamentului.

Au evoluat:

Luceafărul: Bg. Miron – Mihuţ (82 Andor), Mintaş, Letan, Achim – Lupuţ – Ianc, Bundea (75 g. Popescu), N. Roşu (60 G. Bogdan), C. Roşu – Blănaru
Rezerve: S. Ghilea – O. Ghilea, Pantea, Haş. Antrenor: Călin Moldovan

UTA: Amadio – Ene, Matei, Gligor – Feussi, Mărginean, Lazea (84 Bârză), G. Neagu – Ct. Bucur (60 Hiago), Laso – Silvăşan
Rezerve: Smaranda – Siminic, Calvin, Chindriş, Nazari. Antrenor: Adrian Falub

Arbitrii: Marian Nicolae Bordean (Sibiu), Gabriel Bârjac (Zalău) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *