UTA obţine prima victorie în amicale, 3-1 cu Cermeiul

UTA obţine prima victorie în amicale, 3-1 cu Cermeiul
0 comments, 05/02/2019, by , in Fotbal, Liga2, Liga3, Ultimele stiri

UTA a câştigat astăzi cu 3-1 în faţa echipei de Liga a III-a Gloria Lunca Teuz Cermei, amical disputat pe stadionul Motorul. Fără Ionuţ Popa, plecat cu probleme personale la Iaşi, UTA a început în formula: Orlic – Ivan, El Hasni, Şeroni, Copaci – Melinte, Matei – Costin, Isac, Kanda – Rus. La Cermei, Radu Anca a aliniat următorul 11: Gîrlea – Polgar, Varga, Nistor, Sabău, Mager, Mihuţa, Vezan, Vlad, Prună, Capătă.

UTA a deschis scorul după o acţiune închegată: Costin l-a găsit pe Isac în faţa suprafeţei de poartă, iar tânărul mijlocaş a finalizat cu sânge rece 1-0 (min.5). Rus, în două rânduri şi Kanda, au mai ratat alte ocazii mari pentru trupa condusă de pe bancă de Cristi Păcurar. Dominarea utistă s-a concretizat şi mai mult în partea a doua, când Matei, cu un şut plasat din 8 metri, în minutul 63 şi Kanda, cu un gol frumos, din lovitură liberă de la 17 metri, în minutul 73, au dus scorul la 3-0.

În ultimul minut, Mihuţa avea să marcheze golul de onoare al Cermeiului, cu un şut înşelător, la colţul scurt, din lovitură liberă de la marginea careului. În partea a doua, la UTA au mai intrat Bodea, Hrezdac, Stahl, Vadim (Rep.Moldova, probe), Moisin, Iuga, Merian și David Popa.

Pentru UTA e abia prima victorie din amicale, după înfrângerea cu Bekescsaba şi cele două remize cu Szegedul. Următorul test e joi, de la ora 11, tot pe Motorul, cu Crişul Chişineu Criş.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *