UTA joacă miercuri, cu Castellon. Tănase, în Spania

UTA joacă miercuri, cu Castellon. Tănase, în Spania
0 comments, 06/02/2017, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Meciul amical cu Seongam FC, programat luni, 6 februarie, nu se va mai disputa, după ce echipa din Coreea de Sud s-a văzut nevoită să-și modifice planurile. Utiștii s-au reorientat rapid și au găsit un adversar spaniol. Miercuri, 8 februarie, de la 12:30, ora României, UTA va fi față în față cu CD Castellon, una din cele mai vechi grupări din Spania.

Înființată în 1922, Club Deportivo Castellon a petrecut, de-a lungul timpului, unsprezece sezoane în Primera Division, iar în 1972-1973 a jucat finala Cupei Spaniei (Atletic Bilbao a învins-o atunci cu 2-0), aliniind o echipă în care se regăsea Vicente del Bosque, antrenorul care a câștiga tot ce se putea câștiga – Liga Campionilor, Cupa Intercontinentală (amândouă cu Real Madrid), Campionatul Mondial și Campionatul European (cu Spania).

Refăcut după accidentarea ce l-a făcut să rateze prima perioadă a pregătirii, mijlocașul Ionuț Tănase a ajuns sub comanda lui Laurențiu Roșu în cantonamentul de la Oliva Nova. În schimb, Cristian Andor s-a văzut nevoit să se întoarcă la Arad pentru tratamentul ce-l impune problema sa cu nervul sciatic.
Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *