UTA a învins Foresta şi încheie anul pe loc promovabil

UTA a învins Foresta şi încheie anul pe loc promovabil
0 comments, 11/12/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a învins, astăzi, Foresta Suceava, scor 1-0, în ultimul meci oficial al anului – contând pentru etapa a 21-a a Ligii a II-a (a doua a returului) – trei puncte cu care echipa lui Laurenţiu Roşu iernează pe loc promovabil! Arădenii s-au impus meritat, la capătul unui joc pe care l-au controlat în marea majoritate a timpului. Prima repriză a meciului de pe “Motorul” a fost săracă în faze de poartă, UTA dominând şi având posesie superioară, dar fără să creeze mare pericol pentru buturile adverse. Mult mai decişi au început “alb-roşii” partea a doua, iar Andor a deschis scorul în minutul 54, atunci când a şutat superb din marginea careului, iar mingea s-a dus la colţul lung. Odată descătuşaţi, arădenii au făcut legea în iarbă, iar Adrian Petre a nimerit bara după o oră de joc, cu o lovitură de cap la care Niga era spectator, pentru ca apoi Strătilă, ieşit accidentat la mijlocul reprizei, să irosească în interval de doar trei minute două ocazii mari de a închide conturile.

Andor, gol de trei puncte!

Palidă şi fără energie până atunci, Foresta şi-a arătat colţii abia în ultimul sfert de oră. Miron a fost întrebuinţat serios, portarul arădenilor salvând de sub bară o centrare expediată de Drugă, mingea luând o traiectorie ciudată. Moldovenii au forţat şi mai mult în ultimele zece minute, iar pe un contraatac, Rusu a irosit o mare ocazie, Gligor blocând in extremis şutul atacantului oaspeţilor. În minutul 90, Dănilă a cadrat doar pe mijlocul porţii de la 16 metri, iar Miron a reţinut. S-a terminat 1-0 pentru UTA, care profită de eşecul Braşovului în derby-ul cu Juventus şi încheie anul pe locul doi, promovabil în Liga 1!

Se vede, din nou, Liga 1!

Se anunţă o iarnă interesantă la Arad, cei din conducerea clubului având datoria de a-l păstra pe Adi Petre şi de a întări lotul cu încă 3-4 jucători, pentru a reuşi mult dorita promovare în primul eşalon. Până atunci e vacanţă şi motive de bucurie pentru suporterii arădeni. UTA a început ultimul meci al anului în formula: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă (68 Costin), Chindriș, Tănase, Andor (88 Filaret) – Copil (76 Stahl), Petre.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *