UTA – Frontiera Curtici 9-0

UTA – Frontiera Curtici 9-0
0 comments, 23/03/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Cu toate că UTA a beneficiat de o pauză, după ce trebuia să întâlnească formaţia Arieşul Turda, din păcate sticlarii s-au retras din campiont, arădenii nu s-au depărtat de gazon. Au preferat să dispute un joc amical cu echipa de liga 4, Frontiera Curtici, meci încheiat cu 9-0 în favoarea gazdelor.

Alb roşii au preferat să pună accentual pe toată durata partidei pe faza ofensivă, scorul a fost deschis în minutul 6, de Miron, care a deschis scorul după o pasă primită de la Mara. Golul al doilea şi al treilea au purtat semnătura lui Neagu, după care a venit rândul lui Mara să-l execute pe portarul  Mucha de la echipa vizitatoare cu un lob excelent din centrarea lui Calvin. Golul cinci a venit din pasa lui Miron spre Hidişan, acesta din urmă trimiţând pe sub portarul curticean.

După timpul de odihnă, UTA nu s-aoprit din “show”, Cătălin Bucur a punctat pentru 6-0. Noul intrat în poarta Frontierei, Leva a fost păcălit şi el, de data aceasta de Bălan pentru 7-0. Au mau rămas mai puţin de şapte minute de joc “Jerry” Sitoe preferatul tribunelor în partida de astăzi, a reuşit primul gol, al său în tricoul alb-roşu, 8-0. Tabela avea să fie închisă de Bucur, cu un lob de la aproximativ 15 metri.

“Am încercat să facem un joc şcoală, să fie o plăcere, cu realizări, nu ne-a interesat neapărat rezultatul, a fost un antrernament bun, cu joc. Asta am reuşit săptămâna aceasta, câţiva jucătorii sunt la echipa a doua, vor întâlni mâine liderul ligii a patra, dar important este că nimeni nu s-a accidentat iar de luni să începem pregătirile pentru jocul cu Vâlcea” a declarat Roland Nagy.

UTA: Smaranda (min. 46 – Amadio) – Calvin (min. 71 Neagu), Pocuca (min. 46 –“Pascariu), Gligor (min. 71 – Pocuca), Siminic (min. 71 – Mara) – Purece (min. 65 – Chindriş), Ignea (min. 46 – Varga), Hidişan (min. 46 – Bălan), Neagu (min. 46 – Nădăban) – Mara (min. 46 – Bucur) – Miron (min. 46 – Jerry)

Frontiera Curtici: Mucha, Abrudan, Pistrui, Baul, Munteanu, A. Don, Pleşca, Avrămuţiu, Andraşi, Vaştag, P. Măgulean, au mai evoluat, Leva, Nadiu, Hanc, S. Măgulean, Anca.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *