UTA e focusată pe victorie în meciul cu Metalul

UTA e focusată pe victorie în meciul cu Metalul
0 comments, 02/03/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Antrenorul Laurențiu Roșu și căpitanul Alin Gligor au transmis că UTA a trecut de analiza meciului de la Brăila (pierdut cu 2-1, săptămâna trecută) și e gata să dea totul pentru prima victorie a anului.

”E clar că știm ce am greșit, jucătorii la fel, vom pregăti meciul de luni cu maximă seriozitate. Sunt convins că dacă suntem concentrați la ce avem de făcut vom câștiga”, a punctat ”principalul” roș-albilor.

”E istorie ce s-a întâmplat la Brăila, am analizat cu Mister ce s-a greșit și sperăm să corectăm. Suntem focusați doar pe meciul cu Reșița, o echipă destul de bună, au luat cei mai buni jucători de la Vâlcea, sunt jos în clasament, dar nu cred că acolo e valoarea lor. Sper și cred că vom obține cele 3 puncte”, a completat Gligor.

După încă două zile de pauză, mijlocașul Cristian Andor a intrat de azi în programul echipei. Aceeași situație și pentru Alexandru David, care s-a ales cu o contractură după meciul de duminică și a fost nevoit să stea pe margine o zi, dar joi s-a pregătit normal.

De asemenea, patru din tinerii aflați în circuitul primei echipe – Copaci, Costin, Stahl, Mara – s-ar putea regăsi în primul unsprezece al UTA-ei II. ”Satelitul” începe mâine sezonul de primăvară, cu deplasare la ACS Poli II Timișoara.

 

Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *