UTA continuă drumul promovării, pe malurile Dunării

UTA continuă drumul promovării, pe malurile Dunării
0 comments, 24/02/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Liga a II-a îşi consumă în acest sfârşit de săptămână prima etapă din 2017 şi a treia a returului. UTA e gata să reia drumul promovării, care începe în acest an departe de casă, la Brăila. Cu patru jucători noi la dispoziţie, Laurenţiu Roşu speră să găsească formula ideală pe malurile Dunării, în faţa unei echipe slăbite faţă de prima parte a campionatului.
Tehnicianul „roş-albilor” se confruntă însă cu tot felul de probleme la nivel de lot. Golgeterul Adrian Petre face deplasarea dar e incert din cauza unor probleme musculare, Barna şi Andor rămân la Arad, pentru recuperare, în vreme ce italianul Piccioni, abia sosit, nu e la capacitate maximă din punct de vedere a pregătirii fizice. De asemenea, Tănase nu e sigur de prezenţa în lotul de „19”, mijlocaşul UTA-ei ratând o bună parte a pregătirii de iarnă.
UTA zboară, astăzi, cu avionul la București, iar de acolo, după antrenamentul de sâmbătă de la Snagov, va ajunge cu autocarul la Brăila. Cert e că dacă vrea să rămână favorită la locurile promovabile direct, UTA nu are voie să rateze cele trei puncte în deplasarea de duminică, mai ales că adversara nu a rupt gura târgului pe teren propriu.
”Mă gândesc la meciul de la Brăila, am mai jucat pe terenul lor cu Satu Mare. Întâlnim o echipă destul de bună, încearcă să joace, dar noi suntem pregătiți să câștigăm”, transmite Dumitru Muntean. Meciul de la Brăila se va disputa duminică, ora 11 şi va fi în direct la Digi Sport.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *