UTA continuă cu Roli Nagy. Programul de vară al arădenilor

UTA continuă cu Roli Nagy. Programul de vară al arădenilor
0 comments, 19/06/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA şi-a schimbat uşor planurile, ca urmare a incertitudinii totale ce domneşte în fotbalul românesc. Astfel, arădenii se reunesc cu câteva zile mai târziu, în programul de vară fiind inclus şi un cantonament în Austria.

“Ținând cont de semnalele concrete primite de clubul nostru, conform cărora sezonul 2016-2017 al ligii secunde nu va începe în jurul datei de 30 iulie, data reuniririi echipei UTA devine 27 iunie.

Le acordăm jucătorilor noștri câteva zile de vacanță în plus după un sezon solicitant, care i-a ținut în priză încă două săptămâni față de celelalte formații. În același timp, ținem cont și de numărul mare de juniori aflați în circuitul primei echipe, care se pregătesc pentru Supercupa Elita Under 19, din 25 iunie.

Pregătirea UTA-ei se va desfășura pe plan local până ăe 9 iulie, când e programat meciul amical DVSC Debrecen, gruparea maghiară care se pregătește pentru sezonul din Europa League.

O zi mai târziu, pe 10 iulie, UTA merge în cantonament la Mallnitz (Austria), iar pe 22 iulie se întoarce acasă. Calendarul jocurilor de verificare include cel puțin șase întâlniri, cu informații complete vom reveni în scurt timp”, se menţionează pe site-ul oficial al clubului, www.uta-arad.ro.

Altfel, conducerea Bătrânei Doamne a luat hotărârea să păstreze antrenorii care au dus echipa la un pas de prima ligă. Roland Nagy, Cristi Todea, Cristi Păcurar și Dan Țapoș vor fi confirmați pe banca UTA-ei, dacă şi ei vor accepta să rămână.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *