UTA a câştigat prima manşă a semifinalei cu CFR Cluj

UTA a câştigat prima manşă a semifinalei cu CFR Cluj

Roș-albii s-au impus la limită, 1-0, în manșa tur a semifinalei Cupei României. Meciul l-a decis Paul Copaci, cu gol din lovitură de pedeapsă, în minutul 38, după ce Costin fusese faultat.

Sorin Oncică, antrenorul CFR-ului dar și component al UTA-ei în sezonul 2006-2007, a căutat să închidă cât mai bine defensiva, apelând la o strategie cu cinci apărători. Simțind că cei din Gruia sunt greu de desfăcut cu așezarea inițială, staff-ul tehnic arădean a mutat cu Costin în ofensivă și atacurile roș-albe s-au animat. Pe acest fond a venit și penalty-ul din care s-a marcat unicul gol.

Partea secundă a curs tot cu UTA la pupitru, în timp ce clujenii au dorit să fie periculoși pe contre. Mara avea să fie solicitat în două-trei rânduri și a intervenit bine de fiecare dată. Din păcate, utiștii n-au reușit și golul ce sperau să le facă mai la îndemână meciul retur, programat pe 5 aprilie, la Cluj.

”Victoria e victorie, deși nu spun că am arătat cum ar fi trebuit să arătăm. Adversarul a făcut un antijoc, au așteptat să îi atacăm pe un teren ce nu ne-a lăsat construcția așa cum am dorit-o. Și noi avem partea noastră de vină, nu facem dintr-un succes un insucces, dar n-am avut reacție după pierderea mingii și n-am avut răbdarea să desfacem această echipă, care s-a apărat cu 9 jucători în zona careului. N-am avut nici prospețime. Am fost moi, puțin previzibili, și se reflectă în acest scor, de doar 1-0, dar mergem la Cluj să câștigăm”, a analizat Cristi Păcurar.

UTA: Mara – Lazăr, Iuga, Copaci, Dinculescu – Tănase, Jorza – Costin, Toma, Mandache – Stahl. Au mai jucat: Pop, Mager, Țurcanu, Vasile. Pe bancă: Mureșan – Iova, Rogojan.

CFR: Farcaș – Pîrv, Monea, Petrișor, Csiki, Roș – C. Petruș, A. Petruș, C. Pop, Cazan – Netea. În lot: Petric – Ispas, Petean, Cătinaș, Pod, Cenan, Milandru.

Arbitri: Dorian Barzuca – Călin Cimponeriu, Patricia Samsudean.

Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *