UTA a remizat cu Crişul, în amicalul de pe „Motorul”

UTA a remizat cu Crişul, în amicalul de pe „Motorul”
0 comments, 07/02/2019, by , in Fotbal, Liga2, Liga3, Ultimele stiri

UTA şi una din pretendentele la promovare din „C4”, Crişul Chişineu Criş, şi-au dat întâlnire astăzi pe sinteticul de la Motorul, într-un meci amical. S-a terminat 1-1, prin reuşitele semnate în prima repriză, de Şeroni, respectiv Matei, după un joc mai puţin reuşit pentru trupa lui Ionuţ Popa.

UTA a început în formula Bodea – Ivan, El Hasni, Şeroni, Copaci – Vadim, Melinte – Costin, Kanda, Stahl – Rus, iar Crişul, condusă de Adi Abrudean, a răspuns cu Dagău – Lazăr, Pavel, Tătaru, Siminic, Piţ, Gîlcă, Bozian, Lezeu, Modan, Matei.

După un prim sfert de oră cu ritm bun dar fără ocazii mari, Crişul a deschis scorul: Pavel l-a angajat, de la centrul terenului, pe Marius Matei, atacantul a percutat printre fundaşi şi a înscris pe lângă Bodea, din 7 metri uşor stânga, 1-0.

UTA a egalat, însă, până la pauză, mai exact în minutul 26: Kanda a executat un corner de pe stânga, mingea deviată a ajuns la Şeroni (foto), iar fundaşul central al roş-albilor a marcat din doar câţiva metri, 1-1 după primele 45 de minute.

Utiştii au fost mai insistenţi în partea a doua, controlând în mare parte jocul şi având o mare ocazie în minutul 68, atunci când Ivan a centrat perfect de pe dreapta, iar Cipri Rus a reluat mingea cu capul, bara opunându-se golului.

Schimbările numeroase au dus la un joc de uzură, în general haotic, cu 2-3 semi-ocazii pentru UTA doar în urma unor faze fixe. Pe parcursul părţii secunde, la UTA au mai intrat Orlic, Matei, Coulibaly, Isac, David Popa şi Merian, în vreme ce la Crişul au mai bifat minute Mucha, Ianc, Lang, Maghici, Ciornei, Clej şi Sabău.

A fost al doilea amical al săptămânii pentru UTA, care a trecut, marţi, cu 3-1 de Lunca Teuz Cermei, vicelider în „C4”. În weekend, mai precis sâmbătă, de la ora 13, tot pe Motorul, echipa arădeană va disputa un nou test, cu colega de eşalon secund Luceafărul Oradea. (foto uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *