Univ.Goldiş ICIM a transferat un pivot din Moldova

Univ.Goldiş ICIM a transferat un pivot din Moldova
0 comments, 21/08/2017, by , in Baschet, Ultimele stiri

Baschetbalista Anamaria Ciotir a semnat cu Univ.Goldiş ICIM, anunţă site-ul clubului arădean.

Ciotir e născută pe 8 august 1996, măsoară 183 cm și acoperă postul de pivot. A jucat sezonul trecut în Liga Națională pentru Politehnica Național Iași, iar în ultimii ani a mai fost la CSȘ Botoșani, formația cu care a participat la turneul final al Campionatului Național rezervat jucătoarelor sub 17 ani.

Sportiva originară din Botoșani a intrat pe parchet în 26 de rânduri pentru formația ieșeană, timp în care a acumulat o medie de 7.9 puncte pe meci și 3.6 recuperări. În Cupa României, tânăra baschetbalistă a avut o evoluție apreciată în dubla cu Târgu Mureș, reușind în prima manșă a întâlnirii să strângă 25 de puncte, fiind și recordul stagional.

Interesant este faptul că cel mai mare indice de eficiență într-o singură partidă a fost obținut în întâlnirea cu ICIM din sezonul regulat al editii trecute de campionat. În acel meci, Ciotir a fost cea mai bună jucătoare a echipei sale, izbutind 19 puncte și 8 recuperări pentru un total de 16 unități la capitolul eficiență.

Mercea şi Zidaru continuă la Arad

De asemenea, Univ.Goldiș ICIM anunță prelungirea contractelor pentru sezonul 2017-2018 cu jucătoarele Adela Mercea și Christina Zidaru.

Sezonul trecut, Mercea a evoluat pentru echipa arădeană în 26 de partide. Sportiva ce evoluează ca și conducător de joc a strâns medii pe meci de 2.0 puncte, 1.0 recuperări, 1.1 assisturi, 0.3 intercepții pentru 1.1 unități la capitolul eficiență. Zidaru a jucat în 11 partide la Arad, timp în care a acumulat o medie de 1.8 puncte pe confruntare, la care a mai adăugat 0.9 recuperări, 0.4 pase decisive și 1.1 la eficiență.

În această vară, clubul a mai anunțat prelungirea contractului cu Ildiko Nagy, dar și transferurile jucătoarelor Flavia Ferenczi, Matea Tavic și Brandi Wingate.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *