Turneu de rugby organizat de Lions Rugby Club UVVG Arad

Turneu de rugby organizat de Lions Rugby Club UVVG  Arad

        Sâmbătă pe stadionul din Grădişte va fi organizat un eveniment de suflet în rugbyul arădean. Înainte de toate va fi lansată o nouă echipă a oraşului, sub titulatura Lions RugbyClub UVVG Arad.

        “Noua echipă va fi  formată în totalitate din arădeni  care de anul viitor va evolua în  al 3-lea eşalon valoric, adică în Divizia A şi sperăm să dea un impuls comunităţii din oraşul nostru în vederea sprijinirii şi dezvoltării acestui fenomen sportiv”, a declarat Valentin Epure, antrenor Lions Rugby Club.

        Prezentarea  noii echipe de seniori se va face în cadrul unui eveniment mai amplu, care va cuprinde şi omagierea fostului rugbyst al Aradului, Bogdan Grădinaru, decedat în urma unui accident suferit pe terenul de joc.

      Primul meci va fi cel din cadrul grupei de  juniori, cu începere de la orele 12.00, dintre echipele Lions Rugby Club UVVG Arad şi echipa similară RCM Timişoara. De la orele13.00 se va disputa o altă partidă în cadrul seniorilor, protagoniste fiind seniorii clubului arădean şi o echipă din Szeged. La organizarea acestui eveniment a pus umărul şi Federaţia Română de rugby.

        Sâmbătă sunt aşteptaţi toţi iubitorii rugbyului să ia parte la acest eveniment alături de familia regretatului Bogdan Grădinaru.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *