Şoimii Lipova îşi selectează, luni, juniorii pentru Liga a III-a

Şoimii Lipova îşi selectează, luni, juniorii pentru Liga a III-a
0 comments, 07/07/2017, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Promovarea în Liga a III-a aduce odată cu ea şi reguli noi, iar principala e utilizarea a trei juniori sub 19 ani în formula de start. Conducerea celor de la Şoimii Lipova lucrează intens în aceste zile, iar preşedintele Radu Pop anunţă o selecţie a juniorilor, pentru ca antrenorul Flavius Sabău să ştie pe cine să se poată baza la reunirea echipei: “Pregătirile cu cei tineri, juniorii, le începem pe 10, când va avea loc o selecţie. Vor veni 12-13 jucători, poate chiar 15, dintre care 6-7, maxim 8, vor rămâne alături de noi. În condiţiile în care în pepiniera proprie avem doar 3-4 copii care ar putea creşte pe viitor, ne-am orientat spre alte zone, cum ar fi Petroşani, Timişoara sau Bihor. Reunirea seniorilor e programată pe 17 iulie, când vom da drumul la munca de Liga a III-a”, a spus Radu Pop la emisiunea “Pulsul Zilei”, de la TV Arad.
Entuziasm mare după promovare
Preşedintele nou promovatei Şoimii Lipova are destule provocări pentru sezonul viitor, iar aşteptările sunt mari: “Cel mai mult îmi doresc ca să începem returul la noi acasă. Stadionul va fi gata în acest an, deci nu vor fi probleme. Există un entuziasm mare la Lipova, sincer nu mă aşteptam ca promovarea asta să aducă atâta bucurie, am primit telefoane şi din Italia, Germania sau Anglia. Vom avea un stadion frumos, cu 1510 locuri pe scaune, nocturnă, tabelă electronică, vestiare moderne, o mică locaţie pentru recuperare, practic tot ceea ce e nevoie până la Liga a II-a”, a mai spus Pop. Principalele obiective sunt cele din campionat şi Cupă, unde “şoimii” sunt decişi să facă din nou o figură cât mai bună:
Obiective îndrăzneţe în sezonul viitor
“Avem onoarea să reprezentăm din nou judeţul în Cupa României, vom începe pe 9 august, probabil împotriva unei divizionare C din subsolul clasamentului. Sper din tot sufletul să trecem mai departe şi să avem un parcurs cât mai lung. Sezonul trecut am avansat trei tururi în Cupă, dar acum avem echipă mai bună şi mai închegată, provocarea maximă ar fi să aducem o echipă de Liga 1 în judeţul Arad. În campionat îmi propun să terminăm în primele 5”, a mai spus preşedintele Lipovei la “Pulsul Zilei”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *